گوشت چرخ کرده

مرغ

تخم مرغ

پیاز و سیر

آبلیمو

پودر سوخاری

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین

زعفران

رب گوجه

 

 

گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل و زردچوبه و پودر لیمو و دارچین، تخم مرغ و پودر سوخاری مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. به صورت گلوله در میاریم و توی روغن سرخ میکنیم.

گوشت مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، آبلیمو و زعفران، تخم مرغ و پودر سوخاری توی غذاساز میریزیم.

بعد یه لایه نازک از مرغ رو دور گلوله های گوشتی سرخ شده میپیچیم و دوباره توی روغن داغ سرخ میکنیم.

رب گوجه رو با آب جوشیده، نمک و فلفل توی تابه میریزیم و روی حرارت میذاریم تا غلیط بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم و بهش آبلیمو اضافه میکنیم.

گلوله ها رو توی پیرکس میچینیم. سس رو روش میریزیم و توی فر قرار میدیم.

دمای 0 درجه به مدت 20 دقیقه.

 

نکات:

1. میتونید گلوله های گوشتیتون رو مغزدار درست کنید. من پیاز داغ و زرشک ریختم. که خودم دوس نداشتم ولی همسرم دوست داشت!

2. اگه شیرجوش نچسب دارید میتونید توش مقدار زیاد روغن بریزید و گلوله ها رو تو روغن زیاد سرخ کنید. اینطوری ظاهر خیلی بهتری پیدا میکنن و حالت گرد بودنشون حفظ میشه.

 

 

منبع: خودم


مشخصات

  • دانلود + ادامه مطلب (منبع اصلی)
  • کلمات کلیدی: پودر ,گلوله ,گوشت ,روغن ,میکنیم ,میریزیم ,پودر سوخاری ,رنده شده، ,پودر لیمو
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارشدهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت آهن پرایس آشپزخانه من فروشگاه فایل وهمکاری در فروش فایل محوطه سازی | آبنما | دیوار سبز | بام سبز وبلاگدهی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان گلپایگان راهزن نابینا دانلود جدیدترین فیلم ها و سریال های جهان فایل شاپ دانلود رایگان نمونه سوالات گچ کاری????????????